Over Move to Vitality

Wij hebben een uniek programma ontwikkeld wat in de kern van het probleem duikt. 

Move to Vitality

Ons programma biedt de werkgever de unieke mogelijkheid om bij te dragen aan de vitaliteit en effectiviteit van zijn of haar werknemers.

Momenteel zien we in ons mooie land een nieuwe onzichtbare epidemie ontstaan. Die van de werk gebonden psychische klachten. Een grote groep Nederlanders lijdt hieraan.

Het Europees gemiddelde is 16,4% van de totale beroepsbevolking. In Nederland zitten we daar met onze 31,5% helaas ruim boven. Tegelijkertijd zien we de groep met ernstig overgewicht vrijwel in dezelfde lijn meestijgen met de mentale klachten.

Op het moment dat onze mentale weerbaarheid afneemt gaan we ook onze gezondheid uit het oog verliezen. Er wordt steeds minder bewogen en steeds minder bewust gegeten. Gebrek aan tijd zorgt ervoor dat we eerder voor het comfort gaan.

Vanuit onze ervaring in de sportwereld viel ons dit ook op. Daarop zijn wij de data in gedoken en hebben ons eigen onderzoek gedaan.

Wat ons opviel is dat er weinig aandacht is voor het échte probleem. Veel “oplossingen” voor het probleem zijn als het ware dweilen met de kraan open. Het helpt lokaal maar zolang de kraan openblijft lost het niks op.

Wij hebben een uniek programma ontwikkeld wat in de kern van het probleem duikt. En het probleem van kop tot staart aanpakt. Er is niet één oorzaak te vinden voor deze klachten, het is een soort perfecte storm van omstandigheden.

In ons Move to Vitality programma hebben wij 6 pijlers geïdentificeerd die samen de kern van het probleem vormen.

Ons programma biedt de werkgever de unieke mogelijkheid om op een effectieve maar toch laagdrempelige manier bij te dragen aan de vitaliteit en effectiviteit van zijn of haar werknemers.

Onze missie:

Het aanzienlijk verbeteren van de vitaliteit van werkend Nederland door middel van een vernieuwend coaching platform met direct toepasbare inhoud.

Contact met Move

Wil je meer weten, of een demo inplannen? We horen graag van je.

De Langkamp 16A
3961 MS Wijk bij Duurstede

E: info@movevitalitysolutions.nl
T: +31 6 28412115

KvK nr.:  92293190